Ferdig nettbutikk (skript)

Bruk et nettbutikk skript og sett opp din egen nettbutikk på noen få minutter, uten kunnskap om programmering eller annen avansert datakunnskap. Dette er noe de fleste kan klare - vi viser deg hvordan du kommer i gang.

Fiks ferdig nettbutikk
23. mai 2024 av Start Nettbutikk / Lage nettbutikk

Det er enkelt å lage nettbutikk, når du først har gjort det en gang så vet du hvor lett det er.

Det som er vanskelig den første gangen, er å finne ut hvordan man skal begynne - og det skal vi fortelle deg her, slik at du slipper å prøve ut alle de dumme løsningene* først.

* Dumme løsninger: Mange selskaper tilbyr billige nettbutikker som er ferdig satt opp, men du må betale avgifter til de hver måned. Eller så går du din egen vei og lager en nettbutikk helt fra bunnen. Det beste og raskeste er imidlertid noe helt annet...

Skal du lage nettbutikk, må du benytte et webhotell. Hva kan da være mer passende enn å la webhotellet du benytter, også har en løsning for nettbutikk - som du kan sette opp selv i løpet av minutter.

Enkelte webhotell har gode løsninger for nettbutikker, der alle som vil kan benytte et åpen kildekode skript for nettbutikker. Siden det er åpen kildekode betyr det at det blir svært billig å lage nettbutikken.. og nei, det er ikke farlig å benytte åpen kildekode - tvert imot, de beste nettbutikkene i verden gjør det på denne måten som vi nå skal forklare!

Slik gjør du for å lage en nettbutikk med et ferdig nettbutikk skript:

Det finnes mange hostingselskaper å velge mellom både i Norge og utlandet. Vi har gode erfaringer med Hostinger, de har etter vår erfaring en overlegen hostingtjeneste og fungerer fint om du skal kjøpe .no domener, .com domener eller andre domener.

Prisene hos Hostinger er betydelig lavere enn sammenlignbare tjenester på det norske markedet.

Det er rett og slett vanskelig å forstå hvordan enkelte norske webhotell i det hele tatt klarer å skaffe seg kunder. Hvorfor betale dyrt, når du kan få noe mye bedre til en brøkdel av prisen? Hvorfor kaster bort tiden på dårlige og dyre hostdingselskaper, når det finnes mange bedre alternativer?

Hostinger er utmerket om du ønsker å starte nettbutikk eller en annen side, uten å betale mer enn du må.

Her kan du se priser og muligheter hos Hostinger.

Deretter, når du både har fått ditt domene og tilgang til ditt webhotell, kan du lage en egen nettbutikk bare ved å følge deres veivisere. Det er utrolig enkelt, og du kan lese deg frem til alt du trenger.

Om du likevel skulle ha behov for assistanse, kan det være en ide å lage nettbutikken delvis selv, men også delvis via outsoucing av de vanskelige oppgavene - dersom det i det hele tatt skulle være noen oppgaver som du oppfatter som vanskelige, eller tidkrevende.

Dette er den enkleste måten å lage en nettbutikk på via ferdige skript - bare vel et webhotell du liker, og som tilbyr "klikk-ferdig" løsninger for nettbutikk - og du er i mål.

Da gjenstår det bare å legge inn produkter, og å få kunder til din nettbutikk.

Vi har skrevet om hvordan du får trafikk til nettbutikk og nettsider - noe du også kan gjøre veldig enkelt og billig dersom du følger våre anbefalinger.