Beste webhotell

Her er en oversikt over de beste webhotell hvor du kan legge ut nettbutikken din og gjøre den tilgjengelig på nett.

Beste webhotell
23. mai 2024 av Start Nettbutikk / Webhotell / hosting

Har du ingen nettbutikk? Ingen problem! Webhotellene omtalt på denne siden (se nedenfor) fikser dette også...

Et webhotell er en betegnelse på en bedrift som driver en serverpark (en samling av servere/datamaskiner som "serverer" innhold til internet. Alle som er på internett kan få tilgang på bestemt innhold på disse serverene, for eksempel kan en server "servere" en nettside eller en nettbutikk til en bruker.

Det er enkelt å lage nettbutikk når du registrerer domene hos et bra webhotell! Bruker du nedenfornevnte løsninger kan du enkelt og greit lage en nettbutikk med noen få tastetrykk - og resultatet blir veldig bra!

Det fungerer slik at du benytter ferdige nettbutikk skript (programmer) som genererer nettbutikken for deg.

Du velger selv en mal slik at designet blir akkurat slik du vil ha det. Så legger du inn din logo, og du legger inn dine produkter og produktomtaler.

De beste webhotell for deg som har/vil ha nettbutikk?

Det finnes mange tilbydere av webhotell og domeneregistrering, men vi har best erfaring med Hostinger, de fungerer også fint ved bestilling av .no domener og utmerket ved drift av nettbutikk eller en hvilken som helst annen nettside. Prismessig ligger de etter vår erfaring langt lavere enn norske konkurrenter, og tjenesten er merkbart bedre selv om du betaler mye mindre.

Det er enkelt å lage nettbutikk når du velger ett av disse webhotellene. Da registrerer du bare et domene, og så er det bare å følge instruksene for å komme i gang med å bygge nettbutikken. Dette er så enkelt at de fleste bør kunne klare det, du trenger ingen programmeringskunnskaper.

Har du registrert domene et annet sted? Flytt domenet til en av overnevnte - det gjør du enkelt ved å gå inn på en hvilken som helst av sidene ovenfor, og så skriver du inn det domenet du eier som du ønsker å flytte til deres webhotell. Enkelt, og med stors sannsynlighet en bedre løsning enn hva du har i dag!

Overnevte webhotell er de beste i Norge/i verden - og har geniale løsninger til deg som skal starte egen nettbutikk.